Om os . . .

Vi er et par voksne piger, der elsker at sy og nørkle.  Vi syntes dog der mangler kvalitetstøj til piger med runde former – noget der ikke er for udringet og ikke overstrøget med perler og blonder, men istedet lækre kvaliteter og klassiske modeller med fine detaljer. Vi håber, du også syntes, det er det, du finder her hos os 🙂

Vi laver  bl.a også mønstrene selv og har størrelserne

1 – svarer ca til str. 44-46

2 – svarer ca til str. 48-50

3 – svarer ca til str. 52-54

Da der er forskellige modeller – smalle, vide, korte og lange – kort sagt lidt for en hver, vil der ud for de enkelte billeder stå anført ca mål. Det er de mål, som tøjet har – så du kan måle efter, og se om der er plads nok til dig inden i 🙂

Nogle af stofferne er for-vaskede inden vi syer af det – andre ikke  (afhænger lidt af hvad krympe % er) Dvs at der må  påregnes let krymp på længden – men spørg inden du bestiller, hvis du er i tvivl. Vi anbefaler normalt vask ved 30gr på skåneprogram med mindre andet er anført, når du modtager det med posten.

Der er det til salg, du finder på siden – hver model er unik, og der findes kun 1 stk af hver. Der kan som udgangspunkt ikke bestilles ekstra – men send evt en mail og hør, hvis din størrelse ikke findes.  Måske har vi mere af det pågældende stof på lager, og så syer vi gerne en til dig.

For at holde omkostningerne og dermed også priserne nede, laver vi alt selv – også fotos, reklame og hjemmeside . Vi er ikke professionelle på de områder, men håber, du syntes, det er fint alligevel.

Ved dobbeltklik på billederne – kan du se det hele tættere på. God fornøjelse – håber vi frister dig 🙂